tirsdag den 13. december 2011

Slotsophold med gourmetmad

Min kone og jeg havde i løbet af året en oplevelse af de helt store, da vi besøgte Dronninglund Slot i Nordjylland på et gourmetophold.

Vi ankom en fredag eftermiddag og blev mødt med et imponerende slot, vin og frugtkurv på værelset. Værelset var pompøst og havde eksempelvis gobliner hængende på sengen - tydeligvis et i tidernes morgen prægtigt og flot værelse, men nu var det blevet slidt og trængte til en renovation.

Da vi mødte op til middagen, blev vi nærmest overvældet. Det foregik nemlig i bunden af et af hjørnetårnene, som var renoveret og flot istandsat med bl.a. hvælvinger. Der var flotte chesterfield møbler, udstoppede dyr, gamle flotte møbler og sølvtallerkner.

Dette blev kun bedre af en overdådig middag med 4 retter, hvor vi bl.a. fik vagtel, krondyr og trøffel - simpelthen høj klasse og meget lækker anrettet og velsmagende mad.

Efterfølgende kaffe med cognac.

Dagen efter blev der dækket op med et stort tag selv bord kun for os, da vi var eneste gæster om aftenen og morgenen i restauranten.

Den samlede pris inklusiv alt, mad, vin, cognac, overnatning mm. var godt 1800 kr. for os begge! Kan varmt anbefales. Du kan finde deres hjemmeside her: Dronning lund slot.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar